Apple představil barevný jarní lineup iPhone krytů a Apple Watch náramků

Jako součást svých jarních produktových vydání, Apple debutoval nový barevný lineup pro své příslušenství, jako jsou náramky k Apple Watch, silikonové a kožené pouzdra pro iPhone a pouzdra pro iPad.

U Apple Watch jsou novými barvami sportovních řemínků Cactus, Grapefruit a Surf Blue. A sportovní provlékací řemínky se dočkaly ještě více barevných možností s názvy Sunshine, Vitamin C, Surf Blue, Neon Lime a Neon Pink.

Novinky pro Nike Apple Watch zahrnují World Indigo/Lime Blast pro sportovní provlékací řemínek a Midnight Turquoise/Aurora Green a Black/Lime Blast pro sportovní řemínek.

Peacock je nová volba pro kožený řemínek, řemínek s „moderní přezkou“ získá možnost Deep Sea Blue a Raspberry, zatímco nové možnosti Hermès zahrnují Noir Swift Leather Allover Print, Blanc Swift Leather Allover Print a Noir Gala Leather Single Tour Rallye.

Silikonová pouzdra Apple pro iPhone 11 a 11 Pro mají stejné možnosti jako sportovní řemínky u Apple Watch, a tedy Cactus, Grapefruit a Surf Blue.

Kožené folio pro iPhone 11 Pro získalo Raspberry, Deep Sea Blue a Peacock. V současné době však u standardního koženého pouzdra neexistují žádné nové barvy.

Smart folio pro iPad Pro obdrželo možnosti barev Cactus a Surf Blue, stejně jako Smart Cover pro standardní iPad (7. gen) a aktuální iPad Air a iPad mini.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *