Společnost Apple údajně „aktivně testuje“ skládací hybridní zařízení, které pojí iPhone a iPad

Je možné, že společnost Apple nyní vyvíjí skládací hybridní zařízení, které pojí iPhone s iPadem s devítipalcovým OLED displejem.

O testování tohoto zařízení se zmínil jeden z nejspolehlivějších analytiků společnosti Apple, a to analytik TF Securities Ming-Chi Kuo skrze svůj Twitter účet.

Věří, že první produkt, který bude tzv. „skládací“ od společnosti Apple bude představen nejdříve v roce 2025. Kuo dříve uvedl, že skládací iPhone bude uveden na trh v roce 2024, ovšem nyní to vypadá, že svůj názor změnil.

Očekával jsem, že Apple uvede svůj první skládací iPhone již v roce 2024, ale nyní je jasné, že tuto předpověď je třeba revidovat. Předpovídám, že Apple nejspíše představí svůj první skládací produkt nejdříve v roce 2025, což může být skládací iPad či hybrid iPadu a iPhonu.

Obrazovka má hustotu pixelů mezi iPhonem a iPadem, sdělil Kuo. Spekuluje, že Apple toto zařízení možná vůbec nevydá. Místo toho se zdá, že jej společnost používá jako testovací platformu pro budoucí technologie, které skončí ve skládacích zařízeních Apple.

Myslím si, že prioritní pořadí velikostí při vývoji „skládacích produktů“ Apple je střední, velké a malé zařízení. Apple aktivně testuje skládací OLED zařízení o velikosti asi devět palců s integrací dotykového displeje a hustotou pixelů mezi iPhone a iPadem. Test má ověřit klíčové technologie a nemusí být konečnou specifikací produktu.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *