Nabíječka pro bezdrátové nabíjení iPhonu 8 by se mohla prodávat zvlášť

Nová zpráva společnosti Macotakara přináší aktuální informace o nadcházejícím iPhonu 8. Můžeme se dočkat nové velikosti iPhonu, nabíječka pro bezdrátové nabíjení by se mohla prodávat zvlášť.

Zpráva hovoří o 5palcovém iPhonu, který by doplnil současnou nabídku o velikostech 4, 4,7 a 5,5 palců. Informace o 5palcovém iPhonu pocházíz údajně důvěryhodného zdroje z Tchaj-wanu. Není to poprvé, co byla tato nová velikost zmíněna.

Zpráva dále hovoří o bezdrátovém nabíjení. Apple údajně bude prodávat podložku pro bezdrátové nabíjení zvlášť, což by mnohé zákazníky zajisté nepotěšilo. Nicméně to by znamenalo, že nový iPhone nebude podporovat bezdrátové nabíjení na větší vzdálenost, což je technologie, o které se v souvislosti s iPhonem 8 dosud mluvilo. Na finální informace si tedy ještě musíme počkat.

Jako poslední zmiňuje Macotakara adaptér z Lightning konektoru na 3,5mm jack konektor, který je dodáván společně s novým iPhonem 7. To se má ale u příštího modelu změnit a tento konektor nemá již být součástí balení iPhonu.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *