První vlna druhé generace Pokémonů přináší nové druhy a Pikachu se santovskou čapkou

Věrní hráči Pokémon GO získávají tento týden  nové možnosti díky tomu, že Niantic vydává první verzi druhé generace Pokémonů. V příštích několika měsících se můžeme těšit na více jak 100 nových příšerek.

Od představení nových druhů Pokémonů se očekává obnovení zájmu hráčů a zároveň věrným hráčům poskytnout více příšerek k lovu.

Dva nám již známé nové druhy Pokémonů jsou Pichu a Togepi, které můžete získat pomocí líhnutí specifických vajec při chůzi.

Zatím nebylo řečeno, které specifické vejce musíte vylíhnout (2 km, 5 km či 10 km), ovšem oficiální video, na které se můžete podívat níže, zobrazuje barvu 5-ti kilometrového vejce. 

 

 

A aby toho nebylo málo, Niantic si pro nás přichystal ještě jednu drobnost, která v nás může probudit vánoční náladu. Pikachu nyní běhá kolem se santovskou čapkou, a pokud budete mít takové štěstí a jednoho byste chytili, budete vlastnit jednoho z limitovaných Pokémonů, který si ponechá svou čepičku i když pominou Vánoce, a dokonce i v tom případě, kdybyste si ho vyvinuli na Raichu.

Pikachu Santa Hat

Pikachu se Santovskou čapkou budete moci chytit ode dneška až do 29. prosince do 10 hodin ráno pacifického standardního času (České republice – 29. prosince 19 hodin). 

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *