iPhone 7 vs. Galaxy Note 7: Který smartphone je populárnější?

Web Srovname.cz vytvořil analýzu zájmu o současné vlajkové modely dvou největších výrobců smartphonů – Applu a Samsungu. Podívejte se, k jakým došli závěrům.

Lidé na internetu rozhodně více zmiňují Apple a jeho iPhone. Samozřejmě ne každá zmínka je pozitivní, nicméně větší pozornost rozhodně budí jablečná společnost.

01_brand_apple_vs_samsung 02_iphone_vs_galaxy

Dále byly analyzovány nejčastěji zmiňované funkce a vlastnosti jednotlivých zařízení. Jako pozitiva u nového iPhonu uživatelé nejčastěji zmiňují kvalitní displej, dále fotoaparát a nové barevné varianty. Překvapit ale mohou nejčastěji zmiňovaná negativa – kupodivu to není absence 3,5mm jack konektoru, ale nejasnost kolem použití safíru jakožto výrobního materiálu. Apple nakonec vydal oficiální prohlášení o tom, že tento materiál opravdu použit byl a i nezávislé testy potvrdily, že odolnost displeje nového iPhonu je nadprůměrná. Často zmiňované je také občasné syčení tohoto zařízení, na které si někteří uživatelé stěžují.

03_nejzminovanejsi_benefity_iphone_7 05_nejcastejsi_hejty_kolem_iphone_7

Co se týče Galaxy Note 7, asi nikoho nepřekvapí, že nejčastěji diskutovaným tématem je vybuchující baterie, která zásadně zasáhla dobré jméno této značky.

04_galaxy_note_7__o_cem_uzivatele_hovori

Zdroj: srovname.cz

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *