Fotogalerie: Co je v novém iPhonu 7 místo bývalého audio konektoru pro sluchátka?

Společnost iFixit konečně rozebrala nový iPhone 7. Co se nyní nachází na místě bývalého 3,5mm jack konektoru pro sluchátka?

Jako každý rok společnost iFixit rozmontovala nový smartphone od Applu. První zajímavostí je to, že se iPhone po odebrání displeje otevírá na straně, jak je možné vidět na fotce níže. To je pravděpodobně důsledkem nově přidané voděodolnosti zařízení.

Největší část zařízení zabírá samozřejmě baterie. Ta má u modelu 7 Plus kapacitu 2915 mAh, což je poměrně znatelný nárůst oproti minulé generaci, jejíž baterie měla kapacitu 2750 mAh. Ve výsledku se to promítne ve vyšší výdrži zařízení.

Na fotkách dále můžeme vidět, že část místa získaného odebráním audio konektoru zabírá Taptic Engine. Nicméně výrazná část tohoto místa zůstává nevyužita, z čehož lze usoudit, že tento konektor byl odebrán také kvůli zajištění zmíněné voděodolnosti.

1isvnybckpjrwdbq-huge pwswydupazgmnfrb-huge screen-shot-2016-09-15-at-11-17-25-pm tdbfdcsl4wt5eqrp-huge vryxjil2jieqxyrs-huge wdubbkkolvggdthn-huge

Zdroj: 9to5mac.com

 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *