Nová sluchátka k iPhonu 7 ponesou název „AirPods“

S každou novou informací to čím dál více vypadá, že iPhone 7 opravdu nebude obsahovat 3,5mm jack konektor pro sluchátka. Apple tedy vydá úplně nová sluchátka, která nejspíše ponesou název „AirPods“.

Tato sluchátka se budou zapojovat přes Lightning konektor nebo přes Bluetooth. Ochrannou známku pro název AirPods si nenechal zaregistrovat přímo Apple, ale je pravděpodobné, že s tím má něco společného. Ochrannou známku si nechala zaregistrovat dosud neznámá společnost Entertainment in Flight LLC, která pravděpodobně pracuje pro Apple a pomocí které se jablečná společnost snaží tajit, na čem zrovna pracuje. Podobně to udělal již dříve např. u iPadu, CarPlay nebo iWatch, i když poslední zmíněný název nakonec použit nebyl.

Pod registrací ochranné známky pro AirPods je totiž podepsán jistý Jonathan Brown, což je jméno jednoho z právníků Applu. To by mohla být náhoda, protože to je poměrně obvyklé jméno, ale podpis je v obou případech stejný. S největší pravděpodobností se tedy o žádnou náhodu nejedná a opravdu se sluchátek AirPods dočkáme.

Zdroj: macrumors.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *