Unikly fotky iPhonu 7 Plus bez tlačítka pro tichý režim

Na internetu se objevily další fotky údajného iPhonu 7. Tentokrát se jedná o verzi Plus a zařízení na nich nemá tlačítko pro tichý režim, naopak na něm najdeme Smart Connector.

Fotky se objevily na webu Weibo. Podle některých informací by se mohlo jednat o iPhone 7 z úplně nové řady Pro, nicméně tato řada, která by se měla zařadit vedle dosavadní řady Plus, zatím nebyla potvrzena. Nicméně jisté je, že na fotce je větší, 5,5palcový iPhone.

Údajný iPhone 7 Plus/Pro je designem podobný současnému iphonu 6/6s Plus. Nalezneme ale funkční odlišnosti. Úplně poprvé je zmíněno – v tomto případě spíše zobrazeno – odebrání tlačítko pro přepínání do tichého režimu. Na zadní části zařízení se nachází Smart Connector, který známe z iPadu Pro a slouží pro připojování periferií, např. klávesnice.

I když to na fotkách není úplně zřejmé, vypadá to, že změnou prošlo i domovské tlačítko Home Button. To má projít inovací i podle některých starších zpráv. Údajně by mělo být plně dotykové a podporovat Force Touch. Tím by samozřejmě získalo schopnost detekce síly stlačení a také by se odstranily pohyblivé části, které mají větší sklon k mechanickým poruchám.

Samozřejmostí je duální fotoaparát, o kterém se v souvislosti s větší verzí iPhonu 7 hovořilo již mnohokrát.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *