Na internet unikly další fotky údajného iPhonu 7

Údajné fotky nadcházejícího iPhonu 7 se nyní objevují na internetu snad každý týden. Ta nejnovější se příliš neliší od těch minulých.

Potvrzuje totiž již známé informace – iPhone 7 se nebude vzhledem příliš lišit od modelu 6/6s, bude mít odstraněn 3,5mm jack konektor pro sluchátka, předělanou kameru a přeorganizované „vnitřnosti“. Nicméně výhodou této nové fotky údajného iPhonu 7 je její vyšší kvalita. Fotku údajného jako první zveřejnil web NowhereElse.fr.

Jedná se o zadní část 4,7palcového iPhonu 7. Nejvíce viditelnou změnou jsou přeorganizované linky pro antény, které jsou užší a nacházejí se na spodní a horní hraně zařízení. Samozřejmostí je již tolik diskutované odebrání 3,5mm jacka.

Na obrázku si také můžeme všimnout většího otvoru pro kameru, přibližně o 25 % širšího v porovnání s iPhonem 6/6s. To by znamenalo další vylepšení kamery iSight – pravděpodobně bude zachován počet pixelů, ale budou přidány nové senzory pro ještě lepší kvalitu obrazu. A samozřejmě je tu ještě nepotvrzená, ale hodně často diskutovaná informace o duálním objektivu u větší verze iPhonu, Plus.

bez názvu

Autenticitu fotky se samozřejmě nepodařilo ověřit. iPhone 7 bude představen tento rok jako vždy v září.

Zdroj: 9to5mac.com

 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *