Mobilní aplikace Google získala klávesové zkratky, čas zájmu ve výsledcích vyhledávání a další

Nativní vyhledávací aplikace Googlu pro iPhone, iPhod touch a iPad včera získala docela významnou aktualizaci skrze App Store, označena jako 15.0.

Lidé, kteří využívají externí klávesnici s iPadem nyní mohou použít pro úsporu času v rámci aplikace zkratky k rychlejšímu vyhledávání a jednoduššímu navigování aplikace.

Další vylepšení v této verzi aplikace Google zahrnují časový zájem ve výsledcích vyhledávání a dynamické vylepšení zrnitosti písma.

Chcete-li zobrazit seznam podporovaných klávesových zkratek ve verzi 15.0 pro iOS, jednoduše stiskněte tlačítko command (⌘) na externí klávesnici.

Pokud jde o funkci obchodních hodin, obnovený software nyní zavedl informace o časovém zájmu u míst či místních podniků přímo ve schránce s výsledky vyhledávání. V důsledku toho už nebudete muset rozkliknout výsledky vyhledávání.

A pro zlepšení čitelnosti textu v rámci aplikace bude nyní dynamicky možné měnit velikost písma, v závislosti na nastavení velikosti písma v Nastavení → Obecné → Zpřístupnění → Vetší text.

Aplikaci si zdarma můžete stáhnout skrze App Store

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *