iPhone představí v roce 2017 AMOLED displej a celoskleněný obal

Analytik Ming-Chi Kuo v nové zprávě tvrdí, že iPhone se v roce 2017 dočká výrazného předělání. Jeho ikonický hliníkový obal bude vyměněn za celoskleněný s AMOLED displejem.

To podporuje jeho další zprávu z konce března, podle které se vzhled iPhonů vrátí k designu iPhonu 4. Také to naznačuje, že letošní iPhone 7 zřejmě žádné velké změny nepřinese, což poprvé rozbije zavedený řád, kdy Apple představuje iPhone s velkou změnou každé dva roky.

Kuo se domnívá, že se Apple přesune k celoskleněnému obalu a hliník již použit nebude. Konkurenti Applu čím dál více používají hliníkové obaly, takže je dost pravděpodobné, že se firma bude chtít co nejdříve odlišit s novými materiály.

Analytik však neuvádí, jak přesně to Apple chce udělat, takže přesné technické specifikace zůstávají záhadou. Apple použil skleněný obal u iPhonu 4/4s, nicméně zde byl připevněn kovovou konstrukcí.

Tento nový skleněný smartphone má také obsahovat AMOLED displej, který bude lehčí a tenčí, aby se sklo vešlo.

Opravdu to vypadá, že si Apple šetří velké designové změny na rok 2017. Všechny zprávy, které na toto téma vyšly, včetně uniklých fotek iPhonu 7, naznačují, že iPhone 7 bude designově pozměněn jen velice lehce.

zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *