Spolehlivý japonský blog potvrzuje zprávy o iPhonu 7

Žádný jack pro sluchátka? Smart Connector? Ano, tak bude vypadat iPhone 7. Potvrzuje to spolehlivý japonský blog Mac Otakara, který od zdrojů v průmyslu zjistil, že fámy, které se kolem iPhonu 7 točí, jsou pravdivé.

Mac Otakara potvrzuje, že iPhone 7 nebude obsahovat standardní 3.5mm jack na sluchátka a bude podporovat jen bluetooth sluchátka a sluchátka s konektorem Lightning. Bezdrátová sluchátka se budou nabíjet skrze Lightning port, podobně jako Apple Pencil u iPadu Pro. Nemyslí si však, že zařízení bude obsahovat stereo reproduktory.

Velkou novinkou je možnost, že iPhone 7 bude vybaven Smart Connectorem. Díky němu by bylo možné připojovat příslušenství k zařízení magneticky, bez potřeby kabelů.

Další věc, kterou zřejmě iPhone 7 bude obsahovat, je True Tone displej, stejně jako nový 9.7palcový iPad Pro. Tato technologie upravuje barevnou teplotu displeje podle toho, v jakém prostředí se člověk nachází.

Nakonec se blog věnuje „dvěma senzorům“ na vrchní části zařízení. K čemu budou sloužit, nikdo neví, nicméně ví se, že tam budou.

Co se týče vzhledu, ten má být velice podobný loňskému iPhonu 6s.

zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *