Microsoft vynalézá PC modulární desktop, se kterým by se pokusil nahradit iMac

V říjnu 2015 nyní již bývalý generální ředitel Microsoftu uvedl, že „pouze Microsoft může ohrozit Apple v oblasti softwaru a hardwaru.“ Konkrétněji Ballmer sdělil: „..mám na mysli, koho opravdu zajímá Mac?“. Vzhledem k tomu, že se rozhovor konal po představení jejich prvního notebooku s názvem Surface Book, bylo zcela jasné, že měl na mysli také plochu zařízení. Tento náznak je nyní podporován novým patentem, který poprvé zveřejnili U.S. Patent and Trademark Office minulý týden a byl nazván „Modulární výpočetní zařízení.“

2

Opravdu chce Microsoft nahradit Applův iMac? Ano, zcela jistě a Ballmer je podporuje – a to velice silně, jak se dá předpokládat. Ve skutečnosti touží po menší pomstě Applu za tzv. ‚zabití‘ Microsoftu díky vydání prvního iPhonu v roce 2007, kdy Ballmer udělal tu chybu, že se smál Applu za pokus o vedení mezi mobilními telefony za pouhý den. Ano, Apple umlčel Ballmera a ukončil jeho vedení v Microsoftu.

Zdroj: patentlyapple

This article has 3 comments

  1. MP Reply

    Oni to nikdy nepochopí… To není provedením, ani komponenty, ale pečlivostí a puntičkářstvím vývojářů v Apple. Proto iMac nenahradí a vlastně cokoliv od Apple nenapodobí!

  2. Lucas Reply

    … Microsoft ztratil krok pred konkurenci .. a nenahradí to ani windows 10 .. navic jsem nepochopil proc se windows 10 automaticky aktualizuje a instaluje .. nemělo by to bejt na rozhodnuti uživatele ?

  3. Estera Noémi Reply

    windows 10 je svinstvo pretože vás pozorujú bez pýtania

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *