Který z nadcházejících Apple produktů očekávají uživatelé nejvíce?

Na webu 9to5Mac právě probíhá anketa, ve které čtenáři můžou hlasovat o tom, na který z nadcházejících Apple produktů se těší nejvíce. Jakou novinku od Applu očekáváte vy?

Zatím se na prvním místě – nečekaně – nachází iPhone 7 s necelými 40 % hlasů. Ten má vyjít na přelomu září a října tohoto roku a podle dosavadních zpráv od něj můžeme očekávat opravdu hodně novinek – např. vodotěsnost, bezdrátové nabíjení a možná  duální fotoaparát.

Druhé místo zatím obsadila nová řada MacBooků s více než čtvrtinou hlasů. Tato nová řada už se očekává dlouho a i naši čtenáři na nás mají často dotazy ohledně jejího vydání. Podle současných informací by mohla být oznámena na březnové konferenci, ale to je zatím vše, co víme, takže změny budou pravděpodobně pouze ve výkonnějším hardwaru.

Kupodivu pouze něco přes 6 % hlasů dostal již téměř jistý iPhone 5se, čili menší a levnější verze iPhonu. Jeho displej bude mít úhlopříčku 4 palce a podle některých informací má být i levnější než iPhone 6. Apple se poučil a jeho tělo má být kovové, nikoliv plastové, jak tomu bylo u první a zatím i poslední „odlehčené“ verze smartphonu od Applu, iPhonu 5c. iPhone 5se má být představen na březnové konferenci.

hlasovani2016

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *