Na jakou novou funkci iPhonu 7 se uživatelé těší nejvíce?

I když oficiálně Apple zatím žádné nové funkce nadcházejícího iPhonu 7 neoznámil, uniklo již spousta neověřených informací. Na webu 9to5mac právě probíhá anketa, ve které můžou uživatel hlasovat, kterou potenciální funkci očekávají nejvíce.

Téměř čtvrtinu hlasů dosud získala vodotěsnost/odolnost vůči prachu. To je funkce, kterou podle nových patentů Applu iPhone 7 opravdu obsahovat bude. Už verze 6s určitou odolnost vůči vodě má – existuje test, kde zařízení vydrželo hodinu ponořené do misky s vodou a zůstalo plně funkční.

Na druhém místě je s necelými 20 % hlasů displej se schopností rozlišovat otisky prstů a odebrání domovského tlačítka. O této funkci se zatím příliš nemluvilo a je mnohem méně pravděpodobná než vodotěsnost.

Další nové funkce, pro které lze hlasovat jsou např. bezdrátové nabíjení (které je také velmi pravděpodobné), OLED displej (který bude pravděpodobně až u dalších modelů iPhonu), poslední dobou často rozebíraná nižší tloušťka spojená s odebráním jack konektoru pro sluchátka či Li-Fi, technologie bezdrátového přenosu dat 100krát rychlejší než současná Wi-Fi.

anketaip7

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *