Apple Story začaly prodávat Pryme Vessyl, chytrý pohár pomáhající s pitným režimem

Startup Mark One, stojící za inteligentním pohárem Vessyl, který šel do předprodeje minulý rok, představil novou verzi tohoto pohárů jménem Pryme Vessyl. Ten automaticky měří množství tekutiny vypité člověkem a informaci dále vyhodnocuje.

Pryme Vessyl, který koupíte ve vybraných Apple Storech v Severní Americe, využívá speciální algoritmus, který vám na základě věku, výšky, váhy, pohlaví, množství aktivity a délce spánku automaticky vyhodnotí doporučené množství tekutiny ke konzumaci. Tato specifikace je podle výrobců důležitá, protože každý člověk vede úplně jiný život.

„Je jasné, že běžci maratonu budou mít jinou potřebu hydratace než člověk pracující v kanceláři a přesto se společnost řídí mýtem 8 sklenic vody denně, nehledě na životní styl“ řekl Nic Barnes, šéf Mark One. „Vyvinuli jsme Pryme na principu, že nezáleží, kolik vody potřebujete denně, ale kolik potřebujete teď hned.“

Zařízení získává data z několika zdrojů, včetně Apple Health a Activity aplikace jak z iPhonu, tak Apple Watch. Input si můžete zvolit sami skrze Pryme aplikaci.

Pohár údajně vydrží nabitý dva dny a nabíjí se bezdrátově.

Stojí 99 dolarů.

14982-10930-App-PrymeTime-l

14982-10931-Pryme-Unboxing-l

zdroj: appleinsider

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *