Unboxing nové Apple TV

Ačkoli Apple TV 4. generace přijde do obchodů až v říjnu, na internet již uniklo video jejího unboxingu. Koupíte si ji?

Unboxing na Youtube nahrál Andru Edwards, redaktor webu gearlive.com. V krabici není žádné neočekáváné příslušenství. Nachází se v ní vlastní nová Apple TV, ovladač k ní, Lightning cable pro nabíjení ovldače a napájecí kabel pro Apple TV. Je škoda, že Lighting cable svou bílou barvou není sjednocený s černou Apple TV a jejím ovladačem.

Vlastí Apple TV vzhled příliš nezměnila. Jedná se o krabičku podobnou té z 3. generace Apple TV a najdeme na ní 4 porty – napájecí konektor, Ethernet 10/100 Mbit/s, WiFi 802.11a/b/g/n/ac, USB port a HDMI port pro připojení do televize. Techničtěji zdatnější si již mohli všimnout, že bezdrátové WiFi připojení je rychlejší, než kabelové Ethernet. Apple tím chce uživatele nejspíš podpořit v užívání bezdrátového připojení.

Na konferenci vypadal ovladač k Apple TV plastově, nicméně na video se ukazuje, že je z kovu. Zadní strana vypadá podobně jako u ostatních mobilních zařízeních od Applu. Na ovladači je pouze pár tlačítek – kromě tlačítek pause/play, ovládání hlasitosti a aktivování hlasového rozhraní Siri se zde nachází tlačítko pro vstup do menu a na domovskou stránku.

Apple TV 4. generace bude k dispozici v říjnu a bude stát 149/199 dolarů za 32/64GB verzi.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *