Jailbreak iOS 11.3.1 se blíží!

Bezpečnostní výzkumný pracovník Ian Beer našel chybu v iOS 11.3.1 a díky tomu bude pravděpodobně velmi brzo jailbreak!

Máte zájem o jailbreak? Teď máte tu správnou šanci! Apple totiž stále podepisuje iOS 11.3.1. Zde naleznete seznam verzí iOS 11.3.1 pro různá zařízení, které Apple momentálně podepisuje: https://ipsw.me/11.3.1

Stačí tedy, když si stáhnete tu správnou verzi a nainstalujete si ji přes iTunes. Pak již jen počkáte, až bude jailbreak hotov. Jak jsme vás již informovali dříve zde, vývojář s přezdívkou CoolStar, který vyvinul nástroj na jailbreak s názvem Electra pro iOS 11-11.1.2, má zájem o implementaci tohoto nového exploitu. Pak budete moci udělat jailbreak 11.3.1. Ovšem pozor, prozatím se to týká zařízení s CPU A8 a starších, tedy např. iPhone 6s a starší. V novějších zařízeních je jailbreak o dost složitější díky ochraně KPP (Kernel Patch Protection). Je sice možný, viz Electra pro iOS 11.1.2, ale vývojář CoolStar o to prozatím nemá zájem, takže pro novější zařízení s CPU A9 a vyšší je jailbreak nejistý.
Pokud máte zájem, aktualizujte, nebo proveďte downgrade na iOS 11.3.1, dokud to jde. Doslova zítra může být pozdě.

Nadcházející jailbreak iOS 11.3.1 opět potvrzuje naše tvrzení, že jailbreak byl, je a bude. A že komunita kolem je stále silná a o jailbreak má zájem. Více jsme se tomuto tématu věnovali zde, protože jsme chtěli uvést na pravou míru tvrzení jiných českých médií o „vymírání jailbreaku“. Jsme tedy rádi, že se tímto opět potvrdil pravý opak a „vymírání jailbreaku“ byl pouze zbožný článek vymyšlený pro inzerenty a pozici „správného média“.

Abychom vám jailbreak, až vyjde, mohli přiblížit, tak i my jsme na některé naše zařízení nainstalovali iOS 11.3.1. Více informací na toto téma tedy přineseme poté, až bude jailbreak hotov.

 

Zdroj: iDownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *