Recenze: TheiPhone servis

Většina z nás řeší s našimi milovanými Apple zařízeními dva zásadní problémy: výdrž baterie a prasklé displeje.

Máte doma starší zařízení Applu, kterému stejně tak, jako přibývá na letech, ubývá životnost baterie?

Stalo se vám někdy, že jste znenadání omylem vypustili z ruky telefon, dopadl na zem a v té chvíli jste uslyšeli jemné prasknutí? Je to noční můra většiny z nás.

Na oba tyto problémy jsme pro vás objevili báječné, a zároveň levné řešení. Zní velice jednoduše: TheiPhone Servis.

TheiPhone je prestižní servis zaměřující se na Apple produkty, kde si je můžete nechat nejen opravit, ale i upravit tak, aby váš iPhone design vypadal podle nejnovějších a luxusních trendů z Kalifornie. Na opravy našich miláčků jsou použity jen originální díly a díly těch nejkvalitnějších značek.

Opravy jsou velice rychlé a většinou na počkání. A díky skvělé dostupnosti, v centru Prahy, si stačíme během opravy zajít do kavárny, třeba rovnou do Costa Coffee, která se nachází v přízemí budovy, a na kterou lze využít slevu.

TheiPhone servis má všechny díly skladem a technici jsou neustále k dipozici, není tedy nutné si opravu objednávat. Zkušení technici nám zdarma prohlédnou zařízení a určí závadu. Následně s námi projednají možné řešení opravy a určí za ni adekvátní cenu. V případě že se provádí více oprav najednou, celková cena se automaticky výrazně snižuje.

TheiPhone servis také poskytuje záruku na veškeré provedené opravy po dobu 6-ti měsíců.

„Často opravujeme nefunkční tlačítka, mikrofony a konektory, rozbité displeje, ztráty signálu, zvuku či vyměňujeme slabé baterie, čistíme od kapaliny a oxidace, odblokováváme a zálohujeme, upgradujeme a optimaluzejeme…“

Tento servis nám poskytuje ještě jednu exkluzivitu. Doprava vašeho Apple zařízení do servisu je zdarma.

Naše objednávka:

Jako první jsme u našeho nejstaršího zařízení iPod Classic 30GB (obsahující harddisk) potřebovali vyměnit baterii. Co si budeme namlouvat, tento produkt je již tak starý, že jsme už skoro ani nedoufali, že ho budeme moci zase bezproblémově používat.
Ovšem po výměně baterie se chová skoro jako nový.

Jako druhý přišel na řadu náš milovaný iPhone 5s, jehož displej, jak můžete vidět na fotce níže, byl již nějakou dobu v tomto, velice špatném stavu. Vyměnili jsme tedy celý displej a telefon je teď jako nový.

U našeho posledního zařízení jsme měli problém s baterií. Baterie se ovšem vyměnila, a zase pracuje jak nový.

Po této zkušenosti můžeme říct, že nás, tedy hlavně naše zařízení, TheiPhone servis zachránil! Naše tři sice starší zařízení,  se konečně chovají tak, jak jsme na ně zvyklí, tedy jako nový.

Profesionální Apple servis v Centru Prahy najdete v Ječné ulici, nedaleko I.P Pavlova a Karlova náměstí. Opravují iPhone, iPod, iPad a Mac.

Dále je najdete na stránkách TheiPhone.cz a TheMac.cz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *