Porovnání fotoaparátů Samsung Galaxy S7 a iPhone 6s

Fotoaparáty jsou u smartphonů vždy velké téma. Samsung Galaxy S7 se při představení chlubil tím, že fotí lépe než iPhone 6s. Je to pravda?

Obě dvě zařízení mají senzor se stejným rozlišením – 12MP. Samsung Galaxy S7 však obsahuje navíc nějaká vylepšení, díky kterým se jeho fotoaparát chová lépe ve špatných světelných podmínkách. Je to například technologie dual pixel senzor a lepší světelnost objektivu. Samsung Galaxy má f/1.7 zatímco iPhone 6s f/2.2.

Porovnání můžete vidět na snímkách lidí z PhoneArena.

Je však třeba dodat, že Samsung Galaxy S7 má být ekvivalentem iPhonu 7, který ještě nevyšel. A jednou z věcí, kterou má mít nadcházející vlajkový iPhone výrazně vylepšenou, je právě fotoaparát. Těšíme se na porovnání pak.

Galaxy_1

iPhone6s_1

Galaxy_2

iPhone6s_2

Galaxy_3

iPhone6s_3

zdroj: iphonehacks, phonearena

This article has 2 comments

  1. Renci Reply

    jako nicméně Samsung má dobrej foťák, to je známo, ale to jak je na tom samotnej system po delším užívaní je už druhá věc. 🙂 těším se na iphone 7 co to opravdu přinese. a na to srovnání jsem zvědavej nejvíc

  2. ADos Reply

    Mě přijdou lepší ty z iPhone,všimne že si že každá fotka z s7 má naruzovely nádech,dobře je to vidět na hodinkach kde iPhone je zachytil jako stříbrné Samsung skoro jako Rose Gold

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *