Ze spodní lišty Instagramu zmizí tlačítko Nakupovat a vrátí se zpět tlačítko k přidání obsahu

Navigační lišta Instagramu ve spodní části obrazovky znovu získá tlačítko pro vytváření a přidávání obsahu, uživateli neoblíbené tlačítko pro nakupování zmizí.

„Navigační lišta se v únoru změní tak, aby lidem usnadnila tvoření, zábavu a spojení s přáteli při věcech, které milují,“ uvedl Mosseri ve videu zveřejněném 10. ledna na Instagramu.

Vrátit tlačítko pro vytváření obsahu zpět do navigační lišty ve spodní části obrazovky, je rozhodně skvělý nápad, jelikož jeho odstranění v roce 2020 rozpoutalo mezi uživateli nepokoje. A na tento slavný návrat se můžeme těšit již 1. února 2023.

Mosseri vysvětluje, že i přes nadcházející změnu designu budou zachovány nákupní funkce aplikace. Lidé si budou moci i nadále kupovat produkty v Reels, stories, skrze reklamy i stránku Prozkoumat.

„Stále si budete moci založit a provozovat na Instagramu svůj obchod, protože i nadále investujeme do nákupních zážitků, které lidem a firmám poskytují nejvyšší hodnotu v rámci informačního kanálu, stories, reels, reklam a dalších,“ uvádí v příspěvku.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *