Nová aplikace Freeform od Applu přidá později v tomto roce digitální kreslící tabuli do iOS, iPadOS a macOS

Společnost Apple představila zbrusu novou aplikaci Freeform, která přináší digitální kreslicí tabuli do iPadOS, macOS a iOS, a která může spolupracovat s dalšími uživateli a spojovat tak jejich nápady v reálném čase.

Freeform tabule je nástroj pro spolupráci, který uživatelům umožňuje dělat si poznámky, vytvářet diagramy a mnoho dalšího. A je navržena tak, aby mohli uživatelé pracovat s řadou různých lidí současně. Možnosti spolupráce zahrnují například živé kurzory, které ukážou, kde každý uživatel aktuálně něco upravuje. Aplikace podporuje také přidávání různých dokumentů, PDF souborů, webových odkazů, videí, fotografií a mnoho dalšího.

Aplikace Freeform bude podle společnosti Apple k dispozici „již brzy“. Společnost sdělila, že zabudovává aplikaci přímo do iPadOS, macOS a iOS, takže půjde o nový prvek, se kterým mohou uživatelé pracovat zejména ve vzdálených pracovních skupinách. A samozřejmě bude fungovat s dalšími funkcemi společnosti Apple, včetně FaceTime, takže můžete skupinově chatovat s lidmi, kteří pracují na vaší tabuli Freeform ve stejnou dobu.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *