Apple TV+ přináší oficiální trailer na vražedně-mysteriózní sérii „The Afterparty“

Vražedně-mysteriózní seriál The Afterparty, který se brzy objeví na Apple TV+, se připravuje již nějakou dobu. Ovšem už alespoň víme, že premiéra na streamovací službě je naplánována na leden příštího roku. A nyní společnost Apple konečně sdílela první oficiální trailer skrze svůj YouTube kanál.

Poprvé jsme o tomto projektu slyšeli od Chrise Millera a Phila Lorda již v červnu loňského roku. Během posledních několika měsíců však Apple na projekt upozorňoval čím dál tím více.

Minulý měsíc jsme poprvé získali náhled na nadcházející sérii díky zveřejnění první upoutávky, ze které jsme se mimo jiné dozvěděli obsazení. V seriálu uvidíme Tiffany Haddish, Sama Richardsona, Zoë Chao, Ike Barinholtz, Bena Schwartze, Ilanu Glazer, Jamieho Demetrioua, Dava Franca a Johna Earlyho.

A nyní jsme se dočkali prvního oficiálního traileru, který nám poskytuje více detailů z příběhu, a také pohled na to, jakým způsobem bude tento příběh prezentován.

Afterparty je vražedně-mysteriózní komedie odehrávající se na afterparty srazu střední školy. Každá z osmi epizod bude obsahovat převyprávění stejné noci vyprávěné z pohledu jiné postavy, z nichž každá má svůj vlastní jedinečný vizuální formát a filmový žánr, který odpovídá osobnosti vypravěče.

Na premiéru seriálu už nemusíme dlouho čekat. Apple TV+ potvrdila premiéru na pátek 28. ledna 2022. V první sezóně bude celkem osm epizod a první tři epizody budou k dispozici již v den premiéry.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *