Hra Pokémon Go přináší v nejnovější aktualizaci plynulejší snímkové frekvence

Pokud je vaší prioritou plynulé hraní her, pak přístup k rychlým obnovovacím frekvencím je jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout. I když ne každý může rozeznat rozdíl, pro ty, kteří to dokážou, dojde ke značnému zlepšení, když z 30 snímků za vteřinu přeskočíte na 60 snímků za vteřinu. Ovšem pro uživatele zařízení iPhone to nebylo vždy možné.

Mnoho her, jako je Pokémon Go, je na chytrých telefonech Apple nastaveno na 30 snímků za vteřinu. Je však možné se dostat na vyšší úroveň, pokud to samotná hra podporuje. A nyní se této možnosti dočkali i hráči Pokémon Go. V nejnovější aktualizaci Pokémon Go, která posunula číslo verze na 1.191.0, hra nyní podporuje plynulejší obnovování frekvence.

To znamená, že v závislosti na vašem zařízení iPhone můžete odemknout obnovovací frekvenci až 120 Hz. K dosažení tohoto měřítka však budete potřebovat iPhone 13 Pro a/nebo iPhone 13 Pro Max s displejem 120Hz ProMotion. Pokud však máte o něco starší telefon (jako iPhone 8 Plus), měli byste být schopni vidět výkon při 60 snímcích za vteřinu.

Zajímavé je, že jak poznamenal magazín The Verge, že Niantic, vývojářská firma stojící za touto mobilní AR hrou, se nesnaží propagovat odemykání nativní obnovovací frekvence. Chcete-li tuto funkci odemknout, musíte se ve hře ponořit do oblasti „Pokročilé nastavení“.

Přesto se jedná o cennou a vítanou novinku. A pro uživatele, kteří budou schopni rozeznat rozdíl, by hraní hry a dokonce i pouhé procházení nabídek, mělo být při hraní mnohem plynulejší.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *