Apple sdílel nové video ze série „Everyday Experiments“ s iPhonem 13: „Hollywood at Home“

Apple tento víkend pokračuje ve své oblíbené sérii videí „Everyday Experiments“ („Každodenní experimenty“), k propagaci funkcí fotoaparátu iPhone 13. Nejnovější díl této série se jmenuje „Hollywood at Home“ („Hollywood doma“) a obsahuje několik různých scén včetně autíček na dálkové ovládání, jídla a domácích mazlíčků.

Filmové klipy zobrazené v tomto videu byly natočeny na iPhone 13 profesionálními filmaři, přičemž společnost Apple uvedla, že video bylo „produkováno přímo pro Apple“. Cílem videa je ukázat, že můžete „vytvářet krásné a profesionální záběry, jako například z filmů, pomocí každodenních předmětů spolu s iPhonem 13“.

První část videa se zaměřuje na „filmování pronásledování“ pomocí fotoaparátu iPhone 13 a autíček na dálkové ovládání. Tyto klipy byly poté upraveny pomocí projektových filtrů v iMovie přímo na iPhone 13. Druhá část videa ukazuje, jak „vytvořit kouzelnou krajinu s potravinami, miniaturními figurkami a pomocí filmařského režimu na iPhone 13“. A konečně, třetí část videa ukazuje, jak „simulovat filmy o příšerách pomocí kartonových krabic, stavebního papíru, domácích mazlíčků a filtrů ve Fotkách na iPhone 13“.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *