První samostatný originální podcast společnosti Apple je kriminální příběh s názvem „Hooked“

Apple stále drží svou pevnou pozici na trhu podcastů jako takových, i když se společnosti jako je Spotify snaží tuto „korunu“ pravidelně získat. A i když je hostování mnoha různých podcastů jednou z cest, většina lidí ví, že originální podcasty společností jsou dalším efektivním způsobem, jak zajistit, aby se posluchači k platformě vraceli.

Společnost Apple již několik měsíců vydává originální podcasty, ovšem až doposud byly všechny spojeny s obsahem, který můžete sledovat na Apple TV+. Máme k dispozici například doprovodný podcast ke sci-fi seriálu For All Mankind a původní skutečný kriminální podcast „The Line“, který je přímo spojen se stejnojmenným dokumentem ve streamovací službě Apple TV+.

Ve středu společnost Apple poprvé oficiálně vydala svůj nový kriminální podcast s názvem „Hooked“, který se nepojí k žádnému původnímu obsahu na Apple TV+. Tento podcast vypráví příběh Tonyho Hathawaye, bankovního lupiče, kterému se podařilo získat spoustu peněz za pouhý jediný rok.

Hathaway byl zatčen před bankou v roce 2014. Do té doby ukradl peníze z 30 bank – z nichž všechny byly jen 50 mil daleko od jeho domova. Podcast se ponoří do Hathawayova života, včetně jeho závislosti na OxyContinu. Podívá se také na jeho kariéru ve společnosti Boeing, kde léta působil jako špičkový konstruktér.

Nový podcast „Hooked“ je nyní k dispozici. Skládá se z celkem čtyř epizod, včetně řádného úvodu do nové série podcastů.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *