Kuo upozornil, že bychom do roku 2023 neměli u kamer iPhone očekávat žádné velké změny

Podle spolehlivého analytika společnosti Apple, Ming-Chi Kua, bychom neměli neočekávat, že Apple do roku 2023 představí nějaké významné upgrady svých fotoaparátů nad rámec standardního vylepšení objektivu.

Podle nového výzkumného sdělení mohou u modelů iPhone, které budou představeny v letech 2021 a 2022 stále probíhat drobné aktualizace ultraširokých a teleobjektivů, ale u hlavního objektivu nedojde k žádným vylepšením nejméně do roku 2023.

iPhone 12 nám představil objektiv 7P

Objektiv 7P se nachází na zadní straně širokoúhlého fotoaparátu iPhone 12 a pomáhá udržovat ostré detaily „od okraje k okraji“. Má širší clonu f/1.6 – dosud nejrychlejší společnosti Apple – ve srovnání s předchozí clonou f/1.8 a šestičlenným (6P) objektivem u iPhone 11. Nový 7P objektiv iPhonu 12 pomáhá poskytovat výrazně lepší výkon při slabém osvětlení a méně šumu při snižování chromatických aberací.

V minulosti analytik předpověděl, že Apple představí systém objektivu 7P u iPhonu 12 a následně poté o rok později na teleobjektiv iPhonu 13.

Kuo samozřejmě komentuje pouze objektivy zařízení iPhone, nikoli senzory, které Apple pravděpodobně představí spolu s dalšími drobnými inovacemi fotoaparátů letos a příští rok, stejně jako tomu bylo doposud.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *