Apple TV+ sdílela oficiální trailer pro nadcházející dokusérii „The Earth at Night in Color“

Společnost Apple sdílela oficiální upoutávku pro svou nadcházející dokusérii „The Earth at Night in Color“, která bude k dispozici na Apple TV+.

Apple sdílel oficiální trailer k připravovanému dokumentárnímu seriálu „The Earth at Night in Color“. Poprvé jsme o tomto nejnovějším dokumentu slyšeli v srpnu tohoto roku. Psali jsme vám o něm zde.

Podle společnosti Apple bude tento dokumentární seriál využívat „špičkovou technologii kamer“ ke „svědectví života po setmění“. Sérií bude provázet Tom Hiddleston.

Nová dokusérie, kterou vypráví Tom Hiddleston, „The Earth at Night in Color“ používá kamery nové generace k odhalení nočních životů zvířat vůbec poprvé v barevném provedení. Tato průkopnická série, natočená na šesti kontinentech, od polárního kruhu až po africké louky, sleduje dramata zvířat v noci a odhaluje nové poznatky a nikdy předtím neviděné chování. „The Earth at Night in Color“ je produkována společností Offspring Films. Výkonným producentem seriálu je Alex Williams a Isla Robertson a produkuje jej Sam Hodgson.

Dokusérie bude mít svůj debut na Apple TV+ již 4. prosince 2020.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *