Apple představil novou předplatnou službu Fitness+

Společnost Apple zbožňuje své předplatné služby. A v úterý na konferenci „Time Flies“ představil novou – službu zaměřující se na zdraví a kondici uživatelů.

K dispozici je knihovna videí, ze kterých si můžete vybrat, ať už na Apple Watch, Apple TV, iPhonu či iPadu. Během cvičení vám budou posílány aktuální údaje do hodinek a na obrazovku před vámi. Pokud váš trenér vám například sdělí, abyste si zkontrolovali srdeční frekvenci, budou tato data primárně a snadněji viditelná na Apple Watch.


Když dokončíte trénink, uvidíte pěkné shrnutí toho, co jste dokázali a uzavřené pohybové kroužky.

Fitness+ zahrnuje jógu, cyklistiku, tanec, běh a běhání na běžeckém pásu, silový trénink, základní trénink, HITT, veslování a další. Spousty cvičení nevyžaduje žádné vybavení, ovšem jiné budou požadovat načiní jako například činky. Tréninky lze provádět kdekoli, protože se spouští z vašeho zařízení Apple, jako jsou například Apple Watch.

Každý týden budou tréninkové týmy držet krok s novými tréninky napříč řadou časů a instruktory. Hudba je také součástí programu a zákazníci, kteří používají Apple Music, mohou ukládat seznamy skladeb ze svých tréninků. Služba používá také vlastní modul doporučení. To využije dříve dokončená cvičení a inteligentně navrhne nová, kterých se můžete zúčastnit.

Uživatelé budou moci filtrovat na základě různých faktorů, včetně trenérů, délky cvičení, typu cvičení a dokonce i hudby.

K dispozici je také program pro začátečníky, který pomáhá těm, kteří si potřebují vybudovat lepší návyky, naučit se nové pohyby a další.

Všechny tyto funkce Fitness+ jsou k dispozici v aplikaci Fitness v rámci Apple Watch.

Předplatné této služby vychází ročně na $79.99, či $9.99 měsíčně. A je k dispozici také ve službě Family Share. Pokud si zakoupíte nové Apple Watch, získáte Fitness+ zdarma na tři měsíce.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *