Apple vyhlásil Shot on iPhone Night Mode soutěž

Společnost Apple ve středu vyzvala zákazníky, aby se podělili o své nejlepší fotografie pořízené pomocí nočního režimu fotoaparátu iPhone 11, iPhone 11 Pro nebo iPhone 11 Pro Max.

Od dnešního dne do 29. ledna hledá Apple nejúžasnější záběry pořízené pomocí nočního režimu od uživatelů z celého světa.

Porota vybraných rozhodčích vyhodnotí výsledky a výherci budou informováni 4. března 2020.

Vítězné fotografie budou slavnostně představeny v galerii v Apple Newsroom, na apple.com a jejich Instagram účtu (@apple). Mohou se také objevit v digitálních kampaních, v obchodech Apple, na billboardech nebo na výstavách fotografií třetích stran.

Apple se vyrovná s pěti vítěznými fotografy za použití jejich záběrů na svých marketingových kanálech tím, že jim zaplatí licenční poplatek (umělci si stále zachovávají práva na své fotografie).

„Každá reprodukovaná fotografie bude zahrnovat kredit fotografa,“ sdělil článek.

A jak se můžete do soutěže zapojit? Stačí nahrát svou vybranou fotografii pořízenou na iPhone 11, iPhone 11 Pro či iPhone 11 Pro Max na Instagram a Twitter s užitím hashtagu #ShotoniPhone a #NightmodeChallenge. K fotografii máte uvést na jaké zařízení jste ji pořídili. Můžete také zaslat vaší fotografii na e-mail společnosti: shotoniphone@apple.com a to ve formátu souboru jméno_příjmení_nightmode_iPhonemodel.

Fotografie mohou být přímo z fotoaparátu, upravovat je můžete pomocí editačních nástrojů společnosti Apple v aplikaci Fotografie nebo pomocí softwaru aplikací třetích stran. Příspěvky budou přijímány počínaje 8. ledna a končí 29. ledna.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *