Očekává se, že iPad Pro s 3D snímacími kamerami a „iPhone SE 2“ dorazí začátkem roku 2020

Zatímco se očekávalo, že se nového modelu iPadu Pro dočkáme do konce roku 2019, nyní je teorie taková, že ho společnost Apple představí až v první polovině roku 2020.

A renomovaný analytik Ming-Chi Kuo dnes tento předpoklad opakuje. Objevila se nová zpráva, která uvádí, že Apple v současné době plánuje uvedení na trh nejen nejnovějších modelů iPadu Pro v první polovině roku 2020, ale také často zmiňovaný „iPhone SE 2“.

Analytik uvádí, že nové modely iPadu Pro budou zahrnovat 3D snímání prostřednictvím nastavení zadních kamer pomocí zabudovaného systému doby letu (ToF), který měří dobu potřebnou k odrazu objektů, aby nakonec vytvořily 3D mapu oblasti. Očekává se tedy, že nový iPad Pro bude obsahovat více než jednu kameru.

A ano, jak název napovídá, Kuo znovu poukazuje na tzv. „iPhone SE 2“. Věří, že toto zařízení bude představeno před koncem první poloviny roku 2020. A již v minulosti sdělil, že bude toto zařízení sdílet mnoho podobností s iPhonem 8, včetně 4,7palcového displeje a Touch ID. Měl by být údajně také vybavený procesorem Bionic A13.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *