Koncept iPhone 12 Pro představuje design iPhone SE s displejem ProMotion, čtyřmi kamerami a další

Očekává se, že řada Apple iPhone v roce 2020 přinese zásadní obnovení designu s návratem k plochému faktoru iPhone 4/5/SE. Nyní konceptové video pro iPhone 12 Pro poskytuje náhled na to, jak by mohl vypadat iPhone s displejem přes celou obrazovku a modulem čtvercové kamery spolu s plochými hranami zařízení.

Slyšeli jsme již několikrát, že iPhony, které jsou přichystané pro rok 2020 s sebou přinesou hlavní aktualizaci designu. Spolehlivý analytik Ming-Chi Kuo nedávno uvedl, že klíčovými funkcemi bude nový upgrade typu 5G a nový fotoaparát. O několik týdnů později uvedl, že zcela nový design bude připomínat iPhone 4 a bude odpovídat designu iPadu Pro z roku 2018.

Nový koncept iPhonu 12 Pro z YouTube kanálu Path of Design představuje další iPhone s návratem ke čtvercovému designu, čtvercovému modulu kamer a funkcím, jako je ProMotion, který se dostává na displej iPhonu.

Displej na celé obrazovce bez tzv. notch (výřezku) není pro iPhone 2020 realistické. Mezi další tidbity v koncepci ovšem patří bezdrátové nabíjení a přechod z Lightning konektoru na USB-C.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *