Nike’s FitAdapt boty „Adapt Huarache“ podporují Siri a Apple Watch

Sen o samošněrovací botě existuje již nějakou dobu a je to cíl, na kterém společnosti jako Nike pracují už léta. Zatímco již byly nápady a implementace, nejsme na tom ještě úplně tak, abychom mohli brát samošněrovací boty jako standard. Ovšem společnost Nike nyní přináší podporu Siri a Apple Watch.

Tento týden společnost Nike představila nejnovější verzi bot Huarache, které původně debutovaly již v roce 1991. Jedná se o nejnovější verzi s názvem „Adapt Huarache“ a využívá futuristickou technologii „FitAdapt“ společnosti Nike, aby nabídla samošněrovací boty. Bota obsahuje motor, který dokáže automaticky upravit přizpůsobení velikosti boty poté, co si ji majitel obuje.

A zatímco Nike vylepšuje technologii FitAdapt, jedním z více vzrušujících prvků nové sportovní boty je skutečnost, že podporuje nejen Apple Watch, ale také hlasové příkazy Siri.

S podporou hlasových příkazů může budoucí majitel Adapt Huarache říci něco jako: „Hey Siri, release my shoes“ a ty se automaticky rozšíří aby bylo snažší vyzouvání. A protože se jedná o standardní podporu Siri, můžete při chůzi vyslovit příkaz mířený na vaše zařízení iPhone, iPad, Apple Watch nebo dokonce HomePod.

Apple Watch umožní majitelům přizpůsobit velikost Adapt Huarache, při nošení a získat díky tomu perfektní velikost pro jakoukoli aktivitu.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *