Obal na MacBook z pravého mramoru – to musíte mít

Designů obalů na MacBook je celá řada, ale jen málo z nich je skutečnými skvosty. Tento mramorový od Elemnt a rawbkny, stejných lidí, kteří vytvořili dřevěnou klávesnici, rozhodně patří mezi ně.  

„Podařilo se nám useknout mramorovou desku na 0.8mm tenký plát. Na něj je přidán laminát,“ sdělil Mikhail Novikov z Elemnt. „Mramor je pružný a pěvný zároveň, takže obepíná MacBook přesně tak, jak potřebujeme. Dovezli jsme ho až Milána v Itálii.“

Jak Elemnt, tak rawbkny nejsou žádnými nováčky na scéně „obalů z divných materiálů.“ Elemnt nabízí obaly na MacBook z bambusu, dřeva nebo korku, rawbkny zas obaly na iPhone z hadí, aligátoří nebo rejnokové kůže.

Pokud se vám obal líbí, nebo prostě chcete něco neobvyklého, seženete ho v online obchodě za 150 dolarů. Mají verze pro 11 a 13palcové MacBooky Air, 12palcový MacBook, 13 a 15 palcové MacBooky Pro, takže je možné, že svůj laptop najdete. Můžete si také vybrat, jestli černou nebo bílou verzi.

A pokud vám přijde mramorový obal na MacBook moc, můžete zkusit obal na iPhone ze stejného materiálu. Teda pokud nemáte vyhlídnutý ten z rejnokové kůže.

zdroj: cultofmac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *