Aktualizace Microsoft Office pro iOS

Microsoft oznámil aktualizaci své aplikace Office pro iOS kvůli podpoře iOS 9 a nového stylusu Apple Pencil. Co se změní?

Na příchod nového iPadu Pro a nového operačního systému iOS 9 reaguje Microsoft velkou aktualizací své aplikace Office. Ta proběhne hlavně kvůli novým funkcím spojeným s podporou multitaskingu a stylusu Apple Pencil.

Nyní bude možné mít např. spuštěný Excel a kopírovat z něj data do PowerPointu při zachování chodu obou aplikací – budou běžet vedle sebe. Nový stylus Apple Pencil bude možné používat jako tužku i jako zvýrazňovač, což se bude hodit jako pomůcka při prezentování s iPadem.

To ale nejsou jediné novinky. Další novou funkcí bude automatické otevírání Office příloh v Outlooku jako druhé aplikace, Outlook bude podporovat novou funkci operačního systému pro hodinky Apple Watch watchOS 2 Time Travel, kdy se bude možné jednoduše podívat např. na schůzky příštího dne, a mnoho dalších.

Pracovníci Microsoftu byli nečekanými řečníky na včerejší konferenci Applu a demonstrovali na aplikaci Office možnosti multitaskingu nového iPadu Pro.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *