Cenově dostupné objektivy pro milovníky focení

Fotíte rádi iPhonem a chcete hezčí fotky? Trojici objektivů od společnosti VicTsing můžete mít za pár dolarů.

Kamery u iPhonů mají dlouhodobě vysokou kvalitu, která se ještě zvýší s novým iPhonem 6s. Nicméně některé typy fotek bez přídavného objektivu neuděláte a cena takového objektivu může jít až do tisíců korun. Proto zpravodajský server idownloadblog.com upozornil na zajímavou nabídku internetového obchodu Amazon.

Jedná se o soupravu tří objektivů – širokoúhlý, „rybí oko“ a makroobjektiv.  Širokoúhlý objektiv dokáže díky kratší ohniskové vzdálenosti zachytit širší obraz, rybí oko vytvoří specifický efekt a dokáže zachytit najednou úhel až 180 stupňů a díky makroobjektivu dokážete vyfotit velmi blízké předměty s velmi vysokým detailem. K dispozici je několik modelů s magnetickým přichycením a několik modelů s přichycovacím klipem. Cena začíná na 6,5 dolarech pro verzi s magnetickým přichycením a na 10 dolarech pro verzi s klipem. Obě verze jdou použít i na iPadech či mobilních zařízeních od jiných firem.

clip magnetic

Uživatelé hodnotí tyto soupravy objektivů velmi kladně, takže pokud jste amatérský fotograf, nabízí se vám možnost levně zlepšit své fotografie.

ukazka ukazka2

macro

Zdroj: idownloadblog.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *