Předplatitelé Apple Fitness+ právě získali nová taneční cvičení a kolekce

Společnost Apple vydala nová tréninková videa a kolekce na Apple Fitness+.

Mezinárodní den tance připadá na 29. dubna a Apple jej uctí vybraným obsahem na Fitness+ vytvořeným kolem hudby a tance, spolu s novými lekcemi Artist Spotlight, které slibují, že vás nabijí energií písněmi od kapel jako ABBA, BTS a Queen.

Nová série Artist Spotlight je nyní k dispozici s hudbou od ABBA, BTS a Queen, s novými tréninky a s novými umělci, kdy jsou nová videa k dispozici každé pondělí po dobu čtyř týdnů. Nadcházející tréninky obsahují hudbu od Alicie Keys, Beatles, Calvina Harrise, Eda Sheerana, Imagine Dragons, Jennifer Lopez, Keitha Urbana, Nicki Minaj, Pharrella Williamse, Shakiry a dalších.

Nová kolekce „Get into a Groove with Dance“ je naplánována na 25. dubna ve Fitness+. Tyto tréninky jsou organizovány tak, aby vás motivovaly k tanci, kdykoli chcete, přičemž kolekce obsahuje tři 20minutové tréninky „Get on the Dance Floor“ “ a tři 30minutová cvičení založená na výkonu do „Take Center Stage“.

Tanec je celosvětově jedním z nejoblíbenějších a nejzábavnějších způsobů, jak zůstat aktivní. Je to také typ cvičení na Apple Watch, které dokáže zachytit přesnou kalorickou námahu i při jedinečných výzvách měření různých pohybů mezi tělem a pažemi typickými pro tanec. Od 25. dubna bude Fitness+ celý týden slavit tanec.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *