U iOS 16 nečekejte žádné zásadní změny designu

Vypadá to, že společnost Apple pravděpodobně nebude výrazně měnit design připravovaného softwaru iOS 16. Místo toho bychom měli očekávat vylepšená upozornění a nové funkce sledování zdraví.

Reportér magazínu Bloomberg ve svém newsletteru Power On uvedl, že neočekává, že Apple představí zásadní vizuální změnu softwaru, který pohání řadu iPhone. Naposledy Apple představil významný redesign softwaru iOS s iOS 7, který byl uveden na trh v září 2013.

„Neočekávám kompletní redesign rozhraní iOS, i když se toho od iOS 7 příliš nezměnilo,“ píše Mark Gurman. To, že Gurman sdělil, že nebudou žádné významné aktualizace designu iOS 16, neznamená, že nedojde k žádným vizuálním změnám. Pokud porovnáte vedle sebe původní přepracování iOS 7 a současného iOS 15, všimnete si, že malé úpravy kumulativně vytvářejí znatelný vizuální rozdíl.

Znamená to, že u iOS 16 není nic, na co bychom se mohli těšit? Samozřejmě že ne. „Na straně iOS se vyskytují poměrně významná vylepšení ve všech oblastech, včetně aktualizace oznámení a nových funkcí sledování zdraví,“ sdělil Gurman. Jaké aktualizace by to mohly být ovšem neupřesnil.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *