Apple Fitness+ přináší nová poporodní cvičení

Apple Fitness+ nově přináší svým předplatitelům, lépe řečeno předplatitelkám, poporodní cvičení zahrnují cviky na posílení pánevního dna po porodu.

Apple Fitness+ nově představilo sadu různých cvičení určených pro ženy, které jsou v poporodním období. Nová sada poporodních cvičení s názvem „Vraťte se do kondice po porodu“ zahrnuje silové a základní cviky zaměřené na pánevní dno. Samozřejmě je důležité si uvědomit, že množství cvičení a typ cvičení vhodných pro období po porodu se u každého jedince liší.

Jessica Rendall, CNET:

I když byste se stále měli informovat u svého poskytovatele zdravotní péče, abyste zjistili, jaká úroveň aktivity je právě pro vás po těhotenství bezpečná, cvičení Fitness Plus je určeno jak pro ženy, které měli císařský řez, tak pro ty, které měli přirozený porod. Budou také zahrnovat úpravy podle toho, jak aktivní jste byli během těhotenství nebo jak mírně či intenzivně byste chtěli znovu začít cvičit.

Všechna cvičení, která jsou k dispozici pod sekcí „Po narození dítěte se vraťte k fitness“ a trvají deset minut, aby vyhovovala zaneprázdněným rodičům. Mezi další výhody patří pozorné cooldowny se strečinkem a motivační komentáře o trpělivosti a sebepéči pro nové rodiče.

Nová sada cvičení navazuje na cvičení zaměřená na těhotné ženy, která Apple Fitness+ představila již v roce 2021.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *