Externí displej LG UltraFine 5K se má vrátit jako alternativa nového Studio Display od společnosti Apple

Pokud už nějakou dobu pátráte po samostatném 5K displeji, pravděpodobně jste zjistili, že dohledat externí displej UltraFine 5K značky LG není úplně lehké. Dobrou zprávou je, že prodej externího monitoru nebyl ukončen. A ještě lepší zprávou je, že byste jej měli být schopni snadno najít v obchodech již v blízké budoucnosti.

Jako součást recenze nového externího monitoru Apple Studio Display magazínu The Wall Street Journal, publikace odhalila, že prodej displejů LG nebyl ve skutečnosti ukončen. A co víc, samostatný displej bude znovu k dostání již od dubna tohoto roku.

Společnost LG tuto informaci také potvrdila.

Přesvědčení, že externí displej UltraFine 5K byl ukončen, nebylo zcela neopodstatněné. Monitor je u většiny prodejců již delší dobu vyprodaný a společnost LG se k tomuto faktu dlouhou dobu, tedy až do nynějška, nevyjádřila.

Společnost LG sdělila, že displej není na skladě kvůli nedostatku komponentů, s čímž se potýká mnoho dalších firem napříč různými kategoriemi produktů. LG očekává, že monitor bude dostupný někdy v dubnu.

Nyní také stojí za zmínku, že Apple do své nabídky znovu displej UltraFine 5K pravděpodobně nezařadí, i když bude dostupnost stabilizovaná. Společnost odstranila monitor ze své nabídky poté, co uvedla na trh svůj 27palcový Studio Display. Nabídka LG je navíc o 300 dolarů levnější, i když nabízí podobné funkce.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *