Design iPhone 14 může být prakticky k nerozeznání od iPhone 13

Uniklé CAD, tedy tzv. počítačově podporované designy naznačují, že připravovaný design iPhone 14 se může velmi podobat současnému iPhonu 13, pouze s několika drobnými viditelnými rozdíly na přední straně zařízení.

Magazín 91mobiles zveřejnila CAD rendery, o nichž tvrdí, že zobrazují celý iPhone 14 Pro, jehož uvedení na trh je očekáváno letos na podzim. Největší rozdíly z hlediska průmyslového designu jsou na přední straně, kde tzv. děrovaný design nahrazuje výřez v horní části zařízení.

Klíčové odlišnosti budoucího zařízení od nynějšího:

  • Výřez, neboli „notch“ zařízení bude u řady Pro zaměněn za tzv. děrovaný design
  • Ostatní modely si však v horní části zařízení zachovají výřez
  • Přední rám je symetrický ve všech rozích
  • Zadní design je „zcela identický“ s iPhonem 13 Pro
  • Nechybí ani USB-C port

Řada iPhone 14 údajně zahrnuje dva 6,1palcové a dva 6,7palcové modely, přičemž 5,7palcový iPhone mini byl letos z nabídky vyřazen. Modely Pro by měly vyměnit současný dvanáctimegapixelový fotoaparát za nový 48megapixelový. Nové telefony by mohly přijít ve stejných barevných variantách jako aktuální iPhone 13 Pro, včetně nové zelené varianty oznámené na akci „Peek Performance“.

Apple's marketing image showcasing green iPhone 13 and iPhone 13 Pro

A poprvé od počátku iPhonů se nejspíše modely Pro budou moci odlišovat tím, že budou jedinými modely, které získají procesor Apple A16 Bionic.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *