Apple Watch Series 8 by mohly obsahovat velké aktualizace sledování aktivity

Nadcházející Apple Watch Series 8 by měly přinést nové zásadní aktualizace sledování aktivity, zároveň by ale neměly obsahovat žádné nové senzory zdraví, jako je například senzor pro sledování tělesné teploty. Současně by technologický gigant z Cupertina mohl stáhnout zastaralé Apple Watch Series 3, protože údajně připravuje tři odlišné nové modely pro rok 2022.

Mark Gurman, reportér společnosti Apple, učinil tyto předpovědi v posledním vydání svého zpravodaje Power On v magazínu Bloomberg, přičemž tvrdí, že příští aktualizace Apple Watch přinese trojici nových modelů s rychlejšími čipy a novými funkcemi pro sledování aktivity. Až budou nové modely letos na podzim uvedeny na trh, Apple může vyřadit Apple Watch Series 3 jako současnou základní možnost.

Gurman tvrdí, že Apple vydá následující nové modely Apple Watch na podzim 2022:

  • Nový model Apple Watch Series 8 s významnými vylepšeními ve sledování aktivity
  • Aktualizace aktuálního modelu Apple Watch SE
  • Zcela nový odolný model určený pro extrémní sporty

Nadcházející Apple Watch Series 8 nebudou mít senzor tělesné teploty, jak se dříve myslelo, ani „žádné nové senzory pro sledování zdraví“. Ovšem co stojí za to, Gurman tvrdí, že Apple Watch Series 8 bude obsahovat „hlavní aktualizace ve sledování aktivit“ spolu s rychlejšími čipy. Gurman sdělil, že rok 2022 by mohl být „největší v historii Apple Watch“ od původního modelu.

Pokud jde o Apple Watch SE, Apple tento model umístil jako nejlepší poměr ceny a kvality pro ty, kteří hledají cenově dostupné chytré hodinky. Po svém uvedení v září 2020 nezaznamenalo zařízení žádné aktualizace, takže je skvělé, že se letos konečně dočkáme nástupce Apple Watch SE. Gurman nespekuloval o možných vylepšeních pro příští Apple Watch SE. Řekl však, že současné Apple Watch Series 3 „mohou být konečně vyřazeny“, což není překvapivé vzhledem k jejich zastaralému hardwaru.

Nové odolné Apple Watch Explorer

Marketing image showcasing an Apple Watch Series 6 in Spigen's rugged case

Magazín Bloomberg uvedl, že tento nový model bude odolný a zacílený na extrémní sportovce. Mohl by nést název Edition, Explorer, Adventure či podobně, to samozřejmě ještě uveřejněno nebylo.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *