Apple TV+ sdílí nový trailer na nadcházející limitovanou sérii „WeCrashed“

Apple sdílel druhou upoutávku na nadcházející seriál Apple TV+ s názvem WeCrashed před svým debutem na streamovací službě v pátek 18. března.

Apple sdílel tento nový trailer prostřednictvím svého oficiálního kanálu Apple TV+ na YouTube.

Premiéra seriálu „WeCrashed“ na Apple TV+ je naplánována na pátek 18. března 2022 s novými díly každý další pátek až do 22. dubna.

V hlavních rolích Jared Leto jako Adam Neumann, Anne Hathaway jako Rebekah Neumann a Kyle Marvin jako Miguel McKelvey, „WeCrashed“ byl inspirován skutečnými událostmi zaznamenanými v podcastové sérii s názvem „WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork“, na které je tato nadcházející série založena. WeWork, netřeba dodávat, byl fenomén sám o sobě. To, co začalo jako jeden společný pracovní prostor, se rozrostlo na obrovskou entitu v hodnotě 47 miliard dolarů – a to vše během deseti let. Věci se však obrátily docela rychle, protože ocenění společnosti za méně než 12 měsíců kleslo o 40 miliard dolarů.

Inspirováno skutečnými událostmi – a milostný příběh v centru dění toho všeho. WeWork se za méně než deset let rozrostl z jediného co-workingového prostoru na globální značku v hodnotě 47 miliard dolarů. Poté, za méně než rok, jeho ocenění kleslo o 40 miliard dolarů. Co se stalo?

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *