Podívejte se na oficiální trailer k Apple TV+ dramatu „The Last Days of Ptolemy Grey“ se Samuelem L. Jacksonem v hlavní roli

Zprávy o novém dramatickém limitovaném seriálu s názvem The Last Days of Ptolemy Gray se poprvé objevily v roce 2020. V roce 2021 vše utichlo, ovšem nyní s novým rokem 2022 se můžeme začít těšit premiéru. Podívejte se na první oficiální trailer.

Ještě v lednu tohoto roku Apple TV+ potvrdila, že nadcházející limitovaná série bude k dispozici v pátek, 11. března 2022. V té době budou zpřístupněny první dva díly série. Poté se každý další díl začne vysílat následující pátek, dokud limitovaná série neskončí.

Samuel L. Jackson hraje stárnoucího a nemocného muže, na kterého zapomněli snad všichni kolem.

Ptolemaios Grey, nemocný muž, je zapomenut svou rodinou, svými přáteli a dokonce i sebou samým. Ptolemaios, který je náhle ponechán bez svého důvěryhodného správce a na pokraji propadu ještě hlouběji do osamělé demence, je přidělen do péče osiřelé teenagerky Robyn, kterou hraje Dominique Fishback. Když se dozvědí o léčbě, která může obnovit Ptolemaiovy vzpomínky spojené s demencí, začíná cesta k šokujícím pravdám o minulosti, přítomnosti a budoucnosti.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *