Společnost Apple vydala iOS 15.3.1, iPadOS 15.3.1, macOS 12.2.1 a watchOS 8.4.2

Společnost Apple tento týden vydala drobné aktualizace softwaru pro své přední platformy. Primárním cílem je plošně vyřešit některé přetrvávající problémy. Ovšem nezdá se však, že by tentokrát byly v balíčku nějaké hlavní dopředné funkce.

Apple ve čtvrtek vydal iOS 15.3.1, iPadOS 15.3.1, macOS Monterey 12.2.1 a watchOS 8.4.2 pro veřejnost. Jak je již zvykem, každá z těchto aktualizací softwaru je zdarma ke stažení a instalaci. Mají vyřešit a opravovat chyby, a zároveň zlepšovat celkovou kvalitu jednotlivých softwarových platforem.

Existuje však několik důležitých doplňků. Za prvé, s iOS 15.3.1 aktualizace softwaru řeší problém, který může způsobit, že zobrazení některého braillového písma přestane reagovat.

Společnost Apple uvedla k aktualizaci následující:

iOS 15.3.1 poskytuje důležité aktualizace zabezpečení pro váš iPhone a opravuje problém, který může způsobit, že braillové řádky přestanou reagovat.

Informace o bezpečnostním obsahu aktualizací softwaru Apple naleznete na této webové stránce:

https://support.apple.com/kb/HT201222

Mezitím Apple přináší opravu pro problém s vybíjením baterie z důvodu využití Bluetooth pro MacBooky, které byly aktualizovány na macOS Monterey 12.2. K tomu slouží macOS Monterey 12.2.1.

A konečně, watchOS 8.4.2 také řeší některé přetrvávající chyby.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *