Vypadá to, že výřez pro fotoaparát iPhone 14 bude spíše oválný než kruhový

Letošní iPhone 14 by měl mít tzv. „průstřelový“ design. A informace naznačují, že výřez pro přední kameru zařízení bude mít tvar pilulky, nikoli kruhu.

Leaker „DylanDKT“ sdílel na Twitteru některé zajímavé aktualizace týkající se dalšího iPhonu, předběžně pojmenovaného „iPhone 14“. Zařízení bude zjevně používat senzory Face ID pod displejem, aniž by to ovlivnilo jejich funkčnost. Kromě toho by měl telefon přijmout tzv. „průstřelový“ design s výřezem pro přední fotoaparát ve tvaru pilulky uvnitř displeje.

Mohu potvrdit informace týkající se kamery s designem průstřelu pro modely iPhone 14. Senzory pro funkci Face ID budou umístěny pod displejem. Abychom vyvrátili všechny obavy, funkčnost těchto senzorů nebude touto změnou negativně ovlivněna.

Jak uvedly renomované zdroje, jako je magazín Bloomberg, očekává se, že nadcházející řada iPhone 14 přijme „výřez obrazovky s designem průstřelu“. Pokud se Apple rozhodne výřez úplně zavrhnout a místo toho přijme pouze průstřelový design, bude to velká technická výzva. Podobně jako u některých telefonů se systémem Android by průstřelový design uvolnil prostor v horním rámu, kde se obvykle nachází reproduktor a některé senzory.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *