Apple TV+ sdílela první trailer pro drama „Suspicion“ před svou premiérou 4. února

Společnost Apple sdílela inaugurační upoutávku na nový dramatický seriál Apple TV+ „Suspicion“, v hlavní roli s herečkou Umou Thurman, která byla obsazena do role americké podnikatelky.

Suspicion je o únosu mladého návštěvníka z velkého luxusního hotelu v centru New Yorku. Poté, co je únos zachycen na video a celá věc se stane virální, se čtyři britští občané ubytovaní v daném hotelu rychle stanou hlavními podezřelými.

Když je z newyorského hotelu unesen syn významné americké podnikatelky (Thurman), oko podezření rychle padne na čtyři zdánlivě obyčejné britské občany, kteří byli v hotelu oné noci. Když se ocitnou v transatlantickém závodě koček a myší, aby se vyhnuli spojeným silám Národní kriminální agentury a FBI, aby dokázali svou nevinu, je zřejmé, že ne každému lze věřit. Kdo skutečně stojí za záhadným únosem a kdo je vinen pouze tím, že byl ve špatnou dobu na nesprávném místě?

Poprvé jsme se o seriálu Suspicion dozvěděli v březnu 2020, kdy Apple oficiálně oznámil projekt. V prosinci 2021 Apple TV+ formálně oznámila, že thrillerová série bude mít svou globální premiéru v únoru 2022. A nyní víme, že můžeme seriál Suspicion oficiálně streamovat na Apple TV+ od pátku 4. února.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *