Každý model iPhone 14 by měl údajně mít obnovovací frekvenci 120Hz a 6 GB RAM

Po letech čekání společnost Apple na podzim konečně představila smartphone s obnovovací frekvencí displeje 120Hz, a to u iPhonu 13 Pro a iPhonu 13 Pro Max. A nyní se zdá, že je Apple připraven upgradovat touto funkcí většinu svých nadcházejících zařízení.

Podle nové výzkumné zprávy od Haitong International Securities, Apple zavede funkci 120Hz ProMotion displej pro celou řadu iPhone 14. To by zahrnovalo čtyři různé modely, stejně jako jsme viděli v minulosti. Očekáváme však, že namísto mini telefonu Apple uvede na trh dvojici modelů iPhone 14 s 6,1palcovými displeji a dva další telefony s 6,7palcovými displeji.

S funkcí ProMotion bude každý model iPhone 14 vybaven displejem s obnovovací frekvencí 120Hz. Celkově by to mělo způsobit, že obsah bude vypadat mnohem plynuleji, a to i při procházení webových stránek.

Přijetí této funkce na všechny modely iPhone 14 však dává smysl. Nejen kvůli novým velikostem obrazovek, které by měly být uvedeny na trh později v tomto roce, ale i proto, že tak Apple obvykle pracuje se svými funkcemi a novinkami. Ty, co představuje jako vynikající funkce v sestavách Pro, se nakonec dostane i do těch „nižších“ modelů.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *