Limitovaná série Apple TV+ „The Last Days of Ptolemy Grey“ se Samuelem L. Jacksonem v hlavní roli stanovila datum premiéry na 11. března

Pro Samuela L. Jacksona není účinkování na Apple TV+ žádnou novinkou. Jeho film s názvem Bankéř koneckonců vyšel již před nějakou dobou. Ovšem nyní má pro nás připravený nový projekt, seriál s názvem The Last Days of Ptolemy Grey, který se brzy objeví na streamovací službě. A nyní konečně víme, kdy bude mít premiéru.

Díky zprávě magazínu TVLine víme, že první dva díly limitované série Apple TV+ s Jacksonem v hlavní roli založená na stejnojmenném románu Waltera Mosleyho, budou mít premiéru v pátek 11. března 2022. Každá další epizoda bude pak k dispozici každý následující pátek.

The Last Days of Ptolemy Gray sleduje Jacksona v hlavní roli Greye, muže, který ztratil své vzpomínky a také na něj zapomněli jeho přátelé a rodina. Věci však naberou spád, když „je náhle osamocen svým důvěryhodným ošetřovatelem, na pokraji ještě hlubšího propadu do osamělé demence, Ptolemaios je přidělen do péče osiřelé teenagerce Robyn, kterou hraje Dominique Fishback, kandidátku na cenu BAFTA“.

Když se Ptolemaios a Robyn dozvědí o léčbě, která může obnovit jeho vzpomínky, zahájí cestu k šokujícím pravdám o minulosti, přítomnosti a budoucnosti.

Jackson a Mosley jsou zároveň i výkonní producenti, přičemž Mosley také adaptuje scénář ze svého románu. Kniha byla původně vydána v roce 2010.

V nadcházejícím seriálu budou také účinkovat Walton Goggins, Marsha Stephanie Blake, Damon Gupton, Cynthia Kaye McWilliams a Omar Miller.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *