HomePod mini by mohl být brzy k dispozici v Norsku, Švédsku, Belgii a čtyřech dalších zemích

HomePod mini, jediný chytrý reproduktor společnosti Apple, je k dispozici v mnoha různých zemích po celém světě. Stále však existují některé regiony, které pokryté nejsou. A nyní koluje informace, že se Apple chystá zařízení brzy představit v sedmi nových zemích.

Jak poznamenal magazín MacRumors, existuje několik nových oblastí, kde by mohl být HomePod mini nově k dispozici. Tato informace je založena na podpoře konkrétních jazyků, které HomePod mini buď testuje, nebo již podporuje.

Nedávno bylo oznámeno, že společnost Apple začala testovat podporu švédského jazyka pro Siri v HomePod mini. Společnost zřejmě na testech pracovala minimálně několik měsíců. A nyní se objevily zprávy, že Apple testuje i norštinu a dánštinu.

To by mohl být docela jasný indikátor toho, že Apple se chystá představit HomePod mini v několika nových oblastech. A ty by mohly zahrnovat Švédsko, Norsko a Dánsko. Jak je uvedeno v původní zprávě, tyto jazyky jsou již podporovány v iOS, ovšem než Apple v těchto regionech chytrý reproduktor představí, musí tyto jazyky podporovat právě i HomePod mini.

Když se podíváme mimo tyto oblasti, Apple nedávno vydal software HomePod 15.2, který zahrnuje jazykovou podporu pro Rusko, Švýcarsko, Nizozemsko a Belgii. A to by mohlo být jasným znamením, že HomePod mini bude na těchto trzích uveden spíše dříve než později.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *